Nieuwe plannen

Goeiemorgen allemaal,

Wat heb ik weer een drukke week achter de rug en wat zijn er weer leuke dingen op mijn pas terechtgekomen.

Ik heb mij aangesloten bij de organisatie: Hondenmassage Noord-Holland https://www.facebook.com/Hondenmassage-Noord-Holland-459197337788323/  Bij deze organisatie zijn verschillende hondenmasseurs aangesloten en samen willen wij de hondenmassage nog bekender maken. Ook kunnen we op deze manier indien nodig klanten naar elkaar doorverwijzen en kunnen we met z’n alle optreden bij evenementen.

Ik heb ook nog een bezoekje gebracht aan Frost Petfood http://www.frostpetfood.nl/  De eigenaar heeft ontzettend veel kennis over voeding en kan ook heel goed adviseren, mocht je vastlopen met je eigen hond wat betreft voeding, neem dan zeker even contact met hem op. Na dit bezoekje zitten er ook nog hele leuke dingen aan te komen, stay tuned!

Ik heb jullie al een klein beetje laten weten dat er wat dingetjes aan zitten te komen, maar dit is nog niet het enige. Er zijn nog veel meer dingen waar ik mee bezig ben geweest en nog mee bezig ben. Hopelijk kan ik jullie hier binnenkort ook meer over vertellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 14 =