Opleiding voedingsdeskundige les 4

Afgelopen zondag was alweer les 4 van de opleiding voedingsdeskundige voor honden en dit betekent dat we alweer over de helft van de opleiding zitten… Wat gaat de tijd toch ontzettend snel en wat is er nog een hoop te leren!

Het was zondag een erg leuke en leerzame dag. De afgelopen lessen zijn we ons heel erg gaan verdiepen in het spijsverteringsstelsel. We gingen in op hoe dit functioneert, wat de symptomen zijn als het niet functioneert en wat kunnen wij eraan doen met voeding. Dit is allemaal zeer belangrijk om te weten, maar het is ook wel erg leuk om ons nu nog meer in de voeding te verdiepen. Dat is dus ook wat we afgelopen zondag hebben gedaan ons nog meer verdiepen in de voeding. Het ging onder andere over verschillende soorten eiwitten, vetten, koolhydraten, maar ook over vitamines en mineralen. Voor mij zeer interessant aangezien ik mij hier nog nooit echt in heb verdiept.

Ik heb afgelopen zondag dan ook zeer veel geleerd, maar ik moet mij er nog wel wat meer in verdiepen. Daarna kan ik pas zeggen dat ik het ook echt begrijp. Gelukkig heb ik in de dagen tussen kerst en oud en nieuw hier alle tijd voor.

Begin januari kunnen jullie dan ook pas weer een nieuwe blog van mij verwachten, dus nog even geduld!

Fijne dagen gewenst en een spetterend 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 4 =