2019-2020

Ja… Waar ik de vorige keer nog heel mooi zei: “Ik ga de blog een weer oppakken en een nieuw leven geven”. Blijkt dat toch niet helemaal te zijn gelukt. Dit is natuurlijk jammer en daarom gaan we het nu gewoon wel weer doen! Vanaf nu ga ik er gewoon een stukje voor vrij maken in mijn agenda, zodat dit weer lekker opgepakt kan worden.

Laat ik dan eerst maar beginnen met het minder leuke nieuws..
Helaas hebben wij in augustus 2019 afscheid moeten nemen van onze lieve Bertus. Bertus heeft een mooie leeftijd van 10 jaar weten te halen en we hebben hem door medische problemen die niet meer op te lossen waren moeten laten gaan. Wat was Bertus speciaal voor ons, maar we weten dat dit hoe moeilijk ook de beste keuze voor hem was..

 

 

In september 2019 ben ik begonnen met de opleiding tot balans en coördinatie instructeur van Sam Turner. Mede door Bertus, maar ook zeker door onze opgroeiende Victor. Ondertussen heb ik assessment 1 en 2 weten te behalen en is het de bedoeling om dit jaar assessment 3 af te ronden.
Daarnaast gebeuren er natuurlijk ook gewoon allemaal leuke dingen.
Victor moest toch wel eventjes wennen alleen en dat is natuurlijk helemaal logisch. Uiteindelijk hebben we toch besloten opzoek te gaan naar een nieuw speelmaatje voor Victor en deze hebben we gevonden in het asiel dit keer. Van mijn partner mocht het geen grote hond zijn dus zijn we dit keer voor wat kleins gegaan en ondanks het verschil in hoogte zijn het echte speel- en slaapmaatjes!

Wat ook ontzettend leuk is, is dat ik mij vanaf 2020 bij een fantastisch nieuw team mag toevoegen. Namelijk bij Martin Gaus hondenschool Lelystad. Ik ben best trots dat ik mag deelnemen aan dit geweldige team!
Dit betekende wel voor mij dat ik andere dingen moest laten vallen, want zoals jullie allemaal weten kan je niet alles tegelijk en zijn er niet meer uren in een dag of week. Dat is dan ook de reden dat ik ga stoppen bij Hondenschool jij & ik in Almere. Ik ben onwijs blij dat zij mij destijds de kans hebben gegeven dat ik daar verder kon met mijn passie.

Natuurlijk gaat er nog veel meer gebeuren in 2020, maar dat horen jullie later.
Nu eerst genieten van het weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =