2019 update

Jeetje het is alweer bijna een jaar geleden dat ik mijn laatste blog heb geplaatst. Jullie kunnen je vast voorstellen dat ik niet stil heb gezeten.

Hierbij een aantal updates.
Sommige zullen dit vast wel ergens op sociale media gelezen hebben, maar ik wil het hier graag ook even delen.

  • Zo werk ik sinds oktober 2018 als hulp instructeur bij Hondenschool jij&ik. Hier verzorg ik de puppy- en basiscursussen samen met de eigenaresse en zal ik vanaf juli tijdens haar verlof de lessen overnemen. Na de zomer zal ik mijn eigen lessen op de hondenschool gaan geven. Allemaal onwijs leuk!
  • Sinds eind oktober 2018 hebben wij senior Boxer Bertus geadopteerd! Een ontzettend lieve en vooral ook nog speelse hond. Hier en daar een ouderdomskwaaltje, maar ook daar kunnen wij hem goed bij ondersteunen! We hebben hierover gesproken op LindaTV:  https://www.youtube.com/watch?v=dVQOEz0slec
  • Waar ik vorige keer nog heel leuk vertelde dat ik les ging geven voor Kynocompleet moet ik jullie nu vertellen dat ik daar in december 2018 mee ben gestopt. Daarnaast heb ik in december 2018 nog wel een hele leuke module massage van pup tot puber gevolgd bij Kynocompleet.
  • In maart 2019 ben ik begonnen om voor Verhuisdieren blogs te gaan schrijven. Meestal voeding gerelateerd, maar zo nu en dan een stukje massage.  https://verhuisdieren.nl/dierenwelzijn/vraag-de-experts/vraag-de-voedingsexpert
  • Sinds april 2019 hebben we een ontzettend lieve, maar vooral heel erg ondeugende pup in huis.. Welkom VICTOR!
  • Het laatste weekend van juni en eerste weekend van juli stonden in het teken van bijscholing! Ik heb de extra theorie- en praktijklessen gehad over de Shiatsu. Weer onwijs veel mogen leren bij Dogs in shape (voorheen Kynocompleet).
  • Vanaf augustus 2019 ga ik bij Sam Turner de opleiding tot balans en coördinatie instructeur volgen. Hier kijk ik ontzettend naar uit, want hoe mooi is het nou dat je de honden nog beter kan ondersteunen en meer bewust kan maken van hun eigen lichaam.
  • In september 2019 ga ik een module volgen voor hotstone massage bij honden. Onwijs interessant en zeker een hele mooie toevoeging bij de massage.

Natuurlijk doe ik zo tussendoor ook nog wat massage consulten, maar blijft het hele sociale media gebeuren en de blog een beetje stil liggen. Dit wil ik zeker weer een nieuw leven in gaan blazen, maar dat zal wel pas na september worden. Momenteel neem ik alle lessen op de hondenschool over waardoor andere dingen wat minder aandacht krijgen en dan heb ik ook nog een puppy die heel graag aandacht wil en niet te vergeten onze senior.

Na september zal alles weer wat beter bijgehouden worden en zullen jullie weer vaker van mij horen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + tien =