De opleidingen gaan ook in 2018 weer verder..

Afgelopen weekend was weer een lekker druk weekend.

Op zaterdag heb ik lesgegeven bij Kynocompleet, dit was de laatste les voor het examen van deze basisoplelding. Nu nog even een paar spannende weken voor de cursisten en als het goed gaat hebben ze dan eindelijk dat papiertje op zak!

Op zondag had ik een oefendag van de opleiding tot voedingsdeskundige en tijdens deze dag werd er in de ochtend een lezing gegeven. De lezing werd gegeven door dermatologie-dierenarts Kelly van Amersfort (huidadvies voor dieren). Zij vertelde over haar werk als dierenarts, hoe dat is en wat ze allemaal tegenkomt. Natuurlijk werd er ook gesproken over voeding en de huid, wat heel erg interessant was. De problemen worden niet allemaal hetzelfde aangepakt, maar juist door dit nu met elkaar te bespreken en uit te leggen waarom het anders wordt gedaan leer je weer ontzettend veel. Na de lezing nog even nagepraat met zijn allen en daarna de oefenles gevolgd. Tijdens deze les werden er casussen vanuit de praktijk behandeld waarna we met elkaar gediscussieerd hebben om vervolgens samen met Lotte tot het juiste antwoord te komen.

Al met al een ontzettend leerzame dag! Op naar de volgende lessen van deĀ  opleiding tot voedingsdeskundige en van de opleiding tot massagetherapeut. Ik heb er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − een =