Hoogtepunten 2017

Gelukkig nieuw jaar allemaal!!

Om het nieuwe jaar te beginnen wil ik eerst nog even een aantal van mijn hoogtepunten met jullie delen van 2017 en dan beginnen we volgende week met een nieuwe blog over 2018.

  1. Uiteraard dat ik Kyno Zen & Fit ben gestart in 2017, dit is toch echt wel een hoogtepunt voor mij geweest. Dat ik na het afronden van mijn basisopleiding en de opleiding tot gediplomeerd Shiatsu masseur een eigen bedrijf heb kunnen beginnen en dat dit ook nog goed gaat, is allemaal wel heel erg mooi!
  2. Eén van mijn andere hoogtepunten van 2017 was dat ik docent ben geworden bij Kynocompleet. Dit is toch echt wel heel bijzonder, dat ik mensen mag begeleiden in het traject tot kynologisch masseur. Ondertussen kan ik ook nog lekker genieten van alle honden!
  3. Daarnaast was het ook super om te starten met het laatste traject tot Shiatsu massagetherapeut. Wat heb ik in het eerste deel veel bij mogen leren en dit met hele mooie momenten samen met andere cursisten! Om hiermee te kunnen starten in 2017 dat was een mooi hoogtepunt, maar de afronding hopelijk in 2018 nog meer.

Uiteraard waren er nog veel meer mooie dingen! Ik wil iedereen bedanken voor een fantastisch 2017 en hoop dat we er weer een heel mooi jaar van kunnen maken in 2018 met z’n allen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − 3 =