Massage Bianca

Hoi allemaal,

Afgelopen zaterdag heb ik Bianca voor het eerst mogen masseren.

Bianca is nog maar 3 jaar en heeft nu al een heel verleden. Wat ben ik blij dat ik haar mag gaan helpen! Ze is afkomstig uit Griekenland en heeft daar het één en ander meegemaakt. Gelukkig is ze nu bij liefdevolle mensen terechtgekomen en die doen echt alles voor haar.

Bij binnenkomst kwam Bianca gelijk bij mij zitten en gaf zich vervolgens helemaal over aan de behandeling. Er zat behoorlijk wat stress in haar lichaam, maar dit is natuurlijk helemaal niet gek! Tijdens de behandeling merkte ik dat zij vooral gevoelig was op haar rug en hier mocht ik dan ook aan het begin van de behandeling niet aanzitten. Wanneer ik aan haar rug kwam ging zij op haar rug liggen, zodat ik er niet meer bij kon komen. Wat leuk was om te zien was dat ze later in de sessie juist wel haar rug ging aanbieden. Zo kon ik later in de sessie toch nog haar rug een beetje loswerken. Het is erg mooi om te zien dat als de hond door heeft dat je komt helpen, juist zelf de plekken gaat aanbieden waar ze hulp nodig hebben! Natuurlijk zijn we er nog niet, maar voor de eerste keer heeft Bianca het ontzettend goed gedaan. Ik ga haar helpen om te kunnen ontstressen.

Ik ben benieuwd hoe ze het de afgelopen dagen heeft gedaan en ga eind deze week weer bij haar langs voor een vervolgsessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =