Massage updates

Hi allemaal,

Er is weer van alles gebeurd!

Ik ben namelijk vanaf nu ook te vinden via Doggo http://www.doggo.nl/bedrijf/9282/kyno-zen-fit-hoofddorp/    (hier kunnen jullie een review achterlaten).
D
oggo heeft als doel informatie te verschaffen aan hondenliefhebber en hondenwelzijn te bevorderen. Op deze website kan je dus veel informatie vinden, maar ook workshops/seminars volgen en personen vinden die bij jou in de buurt met honden werken. Super handig als je het mij vraagt!

Daarnaast behandel ik sinds kort teckel Ties, wat een bijzonder hondje is dat. Tijdens de eerste behandeling heb ik nog niet zoveel voor hem kunnen doen, maar leren kennen heb ik hem zeker. Deze week zie ik Ties weer voor een vervolgbehandeling en ik weet zeker dat het gaat lukken.

Ook Bianca heb ik weer gezien en gelukkig gaat het steeds beter met haar alleen buitenshuis zijn nog geen echte stappen gemaakt… Daarom hebben we besloten eens te kijken of we nog meer voor haar kunnen betekenen voor haar gedrag buiten. Binnen boeken we mooie resultaten en daar zullen we ook zeker mee doorgaan!

Bij Dierenthuis ben ik ook weer een middag geweest, wat is het toch fijn om de hondjes te kunnen helpen met eigenlijk iets heel klein als ik ze zie genieten dan geniet ik zelf ook.

Er staan ook weer allemaal leuke dingen te gebeuren dus stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + twee =