Nieuwe update en plannen 2019

Het is alweer ontzettend lang geleden dat ik hier iets geplaatst heb… Ik had jullie beloofd elke week een update te geven, maar dat is er de afgelopen tijd niet echt van gekomen zoals jullie zien. Nu zal ik jullie in elk geval een update geven van de afgelopen tijd en ik ga dit weer proberen bij te houden. Of elke week gaat lukken dat weet ik niet, maar ik zal zeker mijn best hiervoor gaan doen 😉

Wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurd is na de laatste update is in elk geval een hele boel, maar de grootste verandering is dat ik, en dus ook mijn praktijk, verhuisd zijn. We zijn verhuisd naar Lelystad en zullen in het vervolg hier praktijk gaan houden en leuke lezingen organiseren. Mijn vaste klanten op mijn oude adres zal ik nog behandelen op een vast afgesproken moment. Zoals jullie wel begrijpen is verhuizen nog al een dingetje en dit is dan ook de voornaamste reden dat jullie niet zoveel van mij gehoord hebben.

Ondertussen heb ik de module anatomie afgerond. Wat was dit een pittige, leerzame en leuke module. Hier gaat zeker nog wel even wat tijd inzitten, zodat we ook echt elk puntje van het lichaam kunnen gaan benoemen, maar hier wordt aan gewerkt voor het therapeutexamen. Daarnaast heb ik ook nog de module beweging en revalidatie mogen afronden en jeetje wat heb ik ook hier weer veel geleerd. Vooral over hoe revalidatie in te zetten, de effecten hiervan en mijn rol als masseur hierin. Ook heb ik nog een leuke cursus fytotherapie gevolgd en wat kan je dit heel mooi inzetten bij diverse klachten. Ontzettend leuk om hier allemaal mee bezig te kunnen zijn!

Aan de planning voor 2019 wordt ontzettend hard gewerkt. Niet alleen ga ik voor Kynocompleet opleidingen draaien in Lelystad, maar er komen ook hele leuke lezingen en workshops aan.

Zoals op 23 september een workshop mantrailen in samenwerking met Hondencompleet.

De rest houd ik nog even voor jullie geheim, maar zodra er meer bekend is dan horen jullie het zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 1 =