Shiatsu-massage

Goeiemorgen allemaal,

Hierbij weer een update en dit keer echt over massage.
Afgelopen week ben ik bij Sep geweest voor een Shiatsu massage.

Volgens de eigenaar was Sep een beetje uit zijn doen, want de vrouw des huises was op vakantie. Sep werd wat angstig op straat en met het in de auto gaan. Daarnaast werd hij wat afstandelijk.. Afgelopen week heb ik Sep dus even opgezocht voor een Shiatsu massage.

Sep kent mij ondertussen wel, want ik heb hem regelmatig behandeld voor mijn opleiding. Normaal als ik binnen kom gaat Sep al op het kleed liggen, klaar voor een massage. Alleen afgelopen week deed hij dit niet….. zelfs de massage was voor hem nu wat onwennig. Sep liet het allemaal gebeuren en ging er eens goed voor liggen na een poosje en heeft toch wel genoten. Normaal zie je hem zichtbaar genieten met zijn oogjes dicht, maar dit keer bleef hij wat meer alert. Toch zag je aan hem dat hij heeft liggen genieten! Ik heb bij hem onder andere op zijn Hartmeridiaan gewerkt om hem zelfverzekerder te maken.

Na ongeveer een halfuurtje was Sep het zat en ging lekker in zijn mand liggen.

De volgende dag kreeg ik bericht van de eigenaar dat Sep al gelijk anders reageerde in de ochtend. De eigenaar werd eindelijk ’s ochtends weer enthousiast onthaalt en bij het uitlaten was Sep een stuk rustiger. Zelfs de auto in, in de middag ging perfect.

Wat kan ik genieten als masseuse van dit soort mooie verhalen met direct zichtbaar resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 1 =