Start nieuwe opleiding

Weer een nieuwtje en deze keer over de start van mijn nieuwe opleiding!

Afgelopen zondag ben ik gestart met de opleiding: Zelfstandig werkend voedingsdeskundige voor honden gegeven door Lotte Botter. Wat een interessante eerste dag!

de eerste dag hebben we al ontzettend veel geleerd, gediscussieerd en gelachen. Het is onwijs leuke groep met ieder zijn eigen vakgebied, waardoor je ook ontzettend veel van elkaar kan leren. Deze eerste dag zijn we echt met de basis begonnen, je denkt dat je al best veel weet, maar ook nu leer je weer ontzettend veel bij. Lotte weet de les echt zo vorm te geven dat het heel erg interactief is, je over alles meedenkt, je mening durft te geven en ook ontzettend geboeid kan luisteren.

Na deze eerste les weet ik al het één en ander, alleen waarom precies of hoe het toe te passen dat is nog iets wat we onder andere gaan leren en hier heb ik ontzettend veel zin in! Ik kan niet wachten dit te kunnen toepassen in mijn eigen praktijk. Maar voor nu eerst ontzettend hard studeren, veel opdrachten maken en oefenen onder begeleiding in de praktijk (tijdens de oefenlessen) en dit de komende 6 maanden zin in!

Stay tuned! Want binnenkort weer een nieuwe onthulling van één van mijn plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 5 =