Vakantie update

Goeiemorgen allemaal,

Hierbij eindelijk weer een update van mij, dit heeft even op zich laten wachten…. Ik was namelijk aan het genieten van een vakantie 🙂 Natuurlijk heb ik niet stilgezeten, er is echt van alles gebeurd.

Zo heb ik mijn bestelling van doTERRA binnen gekregen, altijd leuk om deze pakketjes te ontvangen. doTERRA verkoopt 100% natuurlijke etherische oliën. Hierbij een korte uitleg over etherische oliën: Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Ook dieren in het wild kennen instinctief de mogelijkheden die etherische oliën uit planten ze kunnen bieden. Bij sommige behandelingen pas ik de etherische oliën van doTERRA toe, maar dit is afhankelijk van de hond. Nu heb ik weer verschillende oliën in huis en kan ik weer lekker aan het werk met de diverse oliën.

Daarnaast ben ik druk met de nieuwe module triggerpoint therapie van Kynocompleet. Wat is dit een mooie toevoeging op alles wat ik al heb gedaan, met deze techniek kun je echt zoveel meer bereiken! Volgende week zaterdag op 22 juni heb ik examen voor deze module en ik ben dus druk aan het studeren.

Zoals jullie misschien wel weten doe ik vrijwilligerswerk bij Dierenthuis Almere. Vlak voor mijn vakantie was daar een fotografe Hiske de Boer https://www.facebook.com/HiskedeBoerFotografie/ en zij heeft mij tijdens het werk vastgelegd, hier zijn zeer mooie foto’s uitgekomen. Tijdens mijn vakantie heeft Dierenthuis hierover een bericht op Facebook gezet en wat heb ik daar veel lieve reacties opgekregen! Dank jullie wel voor alle liefdevolle en blije berichten!

Voor de mensen die Dierenthuis nog niet kennen neem zeker eens een kijkje op de website http://dierenthuis.nl/ , zij doen fantastische dingen en je kunt ze op verschillende manieren ondersteunen.

Ik hoop binnenkort een stukje over mijn werk bij Dierenthuis te kunnen plaatsen en een stukje over die dag waarbij Hiske mij heeft gefotografeerd, dit was namelijk een bijzondere dag!

Vanaf nu zal ik weer elke week een update plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =