Wie ben ik

Mijn naam is Loes Simonetti. Van jongs af aan wilde ik al met dieren werken en heb daarom ook de opleiding paraveterinair gevolgd, deze opleiding heb ik in 2014 behaald. Hierna merkte ik dat ik nog meer wilde gaan doen met mijn passie en zocht hierin een nieuwe weg, zodat ik op deze manier nog beter zou kunnen helpen bij problemen.

Toen kwam ik bij hondenmassage en was mijn interesse gewekt. Na verschillende modules, lezingen en opleidingen gevolgd te hebben mag ik ondertussen zeggen dat ik Gediplomeerd Shiatsu masseur ben en Shiatsutherapeut in opleiding. Daarnaast heb ik nog diverse andere specialisaties gevolgd, ga naar mijn CV voor meer informatie.

Tijdens mijn massageconsulten kwam ik erachter dat veel hondeneigenaren vragen hadden over voeding. Dat heeft mij aan het denken gezet waarna ik de opleiding tot zelfstandig voedingsdeskundige voor honden ben gaan volgen. Deze opleiding heb ik in het voorjaar van 2018 afgerond.

Ik volg regelmatig workshops, lezingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast ben ik lid van de beroepsvereniging Palpabel. Deze organisatie waarborgt de kwaliteit van kynologisch masseurs en stelt dat de aangesloten masseurs bij- en nascholing dienen te volgen.